Du kan alltid ringa oss: 08-684 257 00
Logga in
Ytskicktsrenovering

Verktyg för att måla och tapetsera

När du ska måla och tapetsera är dina verktyg och redskap centrala för tidsåtgången och kvaliteten på slutresultatet. Två viktiga faktorer att tänka på:
  • Utformning och prestanda av verktyget eller redskapet i sig. Gör som proffsen, ha bra verktyg när du genomför projekt.
  • Rätt verktyg och redskap tillgängligt för respektive moment. Undviker att du antingen behöver åka och komplettera eller att du löser momentet med fel verktyg eller redskap och på så sätt får sämre slutresultat och i vissa fall riskerar din egna säkerhet.

Kostnad

Vi har tagit fram en komplett lista på proffsverktyg och utrustning som täcker behovet vid 90% av alla målar och tapetseringsjobb. Det samlade värdet på verktygen i listan är cirka 35.000:- och vår ambition är att på ett prisvärt sätt ge dig tillgång till dessa. Du kan själv välja verktygen du behöver ur listan eller så kan du välja från våra paket. Utmana oss gärna genom att höra av dig om du tycker att något verktyg saknas eller om priset blir för högt.

Våra paket

Inom kort kommer vi att ta fram fördelaktiga paketeringar för att måla och tapetsera. Fram tills paketen är klara så gäller att ni får hyra tre dagar till priset av två. Hyr ni fem dagar så betalar ni för tre. Välj antal dagar ni önskar hyra enligt erbjudande så korrigeras priset vid bekräftelse. Nedan har vi listat några av de mest centrala verktygen och redskapen när du ska måla och tapetsera, dessa återfinns i den kompletta listan när du klickar vidare och väljer verktyg.

Giraffslip

För att slipa större ytor är en slipgiraff det bästa valet, hjälper även till så att du kan komma åt på högre höjder utan att använda stege. Vår Giraffslip är en av marknadens bästa med både en sliprondell samt ett triangulärt sliphuvud som är extra effektivt vid kanter och hörn. Glöm inte välja till dammsugare om du ska slipa inomhus.

Dyckertpistol

För att få bästa möjliga resultat vid uppsättning av foder och lister, hjälper till att säkerställa att det inte blir några märken i panelen eller listerna från hammare. Dyckertpistolen hjälper också till att spara tid genom att den automatiskt matar fram nästa spik.

Omrörare

Om du ska blanda tex gypsum är det att rekommendera att använda en professionell omrörare för att blanda bruket. Använd inte en tillsatts till borrmaskinen då det riskerar att bränna motorn. Glöm inte att välja till en hink att blanda i.

Vi finns i Stockholm

  • Bra öppettider
  • Levererar till dörren

    Ring: 08-684 257 00

  • Vi tar emot Swish-betalningar